"mainontaa, joka koskettaa"

Mainostuottaja vastaa tuotannosta

Radiomainostuotantoa tai tv-mainostuotantoa tilatessaan mainostaja voi olla yhteydessä joko radioon, tv-yhtiöön, mainostoimistoon tai suoraan tuotantoyhtiöön. Suora yhteydenotto tuotantoyhtiöön on kustannustehokkaampaa, koska monta lenkkiä jää väliltä pois.

Mainostajan lähestyessä mainostoimistoa, tämä ottaa yhteyttä tuotantoyhtiöön, josta mainostoimisto ja tuottaja valitsevat spiikkerin äänitallista. Mainostoimisto toimittaa käsikirjoituksen tuotantoyhtiölle. Tuotantoyhtiö äänittää spiikin ja tuottaa mainoksen valmiiksi rakentaen taustalle joko äänimaailman tai mainosmusiikin. Lopuksi valmis mainos vielä hyväksytetään tilaajalla ja valmis spotti toimitetaan joko asiakkaalle tai suoraan radioaseman tai tv-aseman trafiikkiin.

Radiomainostuotanto tukee muuta mainontaa ja on tärkeä huomioida radiomainostuotantoa tilatessa, että on myös muuta mainontaa meneillä samaan aikaan esimerkiksi televisiossa, internetissä tai lehdistössä.

Radiomainostuottaja on henkilö, joka vastaa radiomainostuotannossa lähes kaikesta, kuten spiikkien äänittämisestä, spiikkereiden ohjaamisesta ja äänenkäsittelystä.

Videotuottaja vastaa tuotantoon osallistuvien henkilöiden yhteistyöstä. Projektin koosta riippuen mukana voi olla käsikirjoittaja, ohjaaja, kuvaaja ja äänittäjä.

Meiltä saat mainostuotannon avaimet käteen-periaatteella. Myös muu mediatuotanto helposti ja kätevästi.

Hyvä tuotanto tuottaa nopeasti tulosta!

Hitfactory 
 puh. 045 120 5033
email: office(at)hitfactory.fi, http://www.hitfactory.fi