"mainontaa, joka koskettaa"

Yritysvideopaketit

Yritysvideo Web Easy

Easy Web Yritysvideo

Yritysvideo Web Easy on tarkoitettu yrityksen kotisivuille tai internetissä tapahtuvan markkinoinnin tueksi. Nettiin tehtävä yritysesittely on tehokas ja varmasti tuottoisa sekä kauas kantava sijoitus yritykselle. Web Easy Yritysvideolla voidaan kuvata toimitilasi, tuotteesi tai palvelusi HD-tasoisena teräväpiirtovideona. Edullisimpaankin pakettiimme kuuluu spiikki, jossa käytämme ammattispiikkereitä.

Yhdellä videotuotannolla kaikki tämä:

Videon pituus n.1 minuuttia. Pyydä tarjous: Tarjouspyyntö

Yritysvideo Basic

Basic Yritysvideo

Yritysvideo Basic on kevyesti tuotettu, mutta silti laadukas yritysesittelyvideo, johon on mahdollista saada tekstitys ja grafiikkaa. Yritysesittelyvideossa voidaan kertoa johdonmukaisesti unohtumaton tarina, joka herättää katsojan mielenkiinnon ja jää asiakkaan mieleen. Video on laadultaan HD-tasoista teräväpiirtokuvaa. Videoon kuuluu myös spiikki, jossa käytämme ammattispiikkereitä. Hyvin suunniteltu tuotanto takaa onnistuneen lopputuloksen ja sanoma välittyy visuaalisesti asiakaskunnalle.

Enemmän sisältöä yritysvideo Basicillä:

Videon pituus n. 2-3 minuuttia. Pyydä tarjous: Tarjouspyyntö

Yritysvideo Professional

Professional Yritysvideo

Yritysvideo Professional on yritysvideopakettien parhaimmistoa, jossa yhdistyvät erittäin laadukkaasti tuotettu video, joka sisältää mahdollisesti useampana päivänä ja eri tilanteissa tehtäviä kuvauksia, sekä vaativa tuotanto. Video on laadultaan HD-tasoista teräväpiirtokuvaa. Tähän pakettiin sisältyy ammattispiikkerin tekemä spiikki ja lisäksi on mahdollista saada tekstitys sekä erilaista grafiikkaa.

Tämä paketti sisältää kaiken mitä tarvitset vaativalta videotuotannolta:

Videon pituus n. 3-5 minuuttia. Pyydä tarjous: Tarjouspyyntö

Yritysvideot Häävideot Opetusvideot Tv-mainokset

Hitfactory
puh. 045 120 5033
email: office(at)hitfactory.fi, http://www.hitfactory.fi